فلاشینگ کاشان

خانه » طراحی نمای ساختمان » فلاشینگ کاشان

فلاشینگ کاشان: امروزه به یکی از بزرگترین و بهترین صنعت ها در ایران و جهان بدل شده است. به طوری که به راحتی میتوان آن را در هر ساختمانی مشاهده نمود.فلاشینگ کاشان یکی از بهترین روش های موجود برای ایجاد زیبایی برای یک سازه میباشد. لازم به ذکر است که در این نوع سازه که در ساختمان مصرف دارد گستره بسیاری وجود دارد. و شما به راحتی میتوانید انتخاب خود را از بین هزاران طرح و نقش انتخاب کنید. یکی دیگر از مزیت های فلاشینگ کاشان طول عمر آن میباشد که نصبت به سایر نما های قدیمی میتوان گفت طول عمر بیشتری دارد. کسانی که از این نوع نما استفاده میکنند به راحتی میتوانند از آن نگهداری کرده. و با کمترین هزینه نسبت به سایر همتا های قدیمی خود آن را نظافت و بهبود ببخشند. این نوع نما را میتوان در قسمت های بسیاری از ساختمان مورد استفاده قرار داد. به طوری که میتوان گفت میتوان از آن در: بام، سقف، پنجره و … نیز مورد استفاده قرار داده و استفاده نمود از آن.

فلاشینگ کاشان

فلاشینگ کاشان

جهت دریافت مشاوره رایگان در زمینه فلاشینگ نما در کاشان میتوانید به آسانی با مراجعه به صفحه درباره ما. و یا تماس با شماره های ۴۴۴۴۳۴۰۱ و ۰۹۱۲۶۵۹۴۶۸۸ با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

فلاشینگ کاشان

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، «سیامک بهنام» افزود: اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی در سال جاری برای ارتقای کیفیت ارائه سرویس سامانه‌ها و تجهیزات CNS و کمک به افزایش ایمنی هوانوردی در فرودگاه‌های کشور و مسیرهای پروازی فضای کشور، سهولت در امر مدیریت ترافیک هوایی و افزایش ظرفیت فرودگاه‌ها در حوزه‌های مختلف ارتباطی، نظارتی، ناوبری، تجهیزات امنیتی و همچنین آموزش و پژوهش برنامه‌ریزی کرده است.

وی ادامه داد: از اقدام‌های انجام شده این اداره کل در حوزه سامانه‌های کمک ناوبری می‌توان به نصب و راه‌اندازی سامانه ILS/DME فرودگاه رشت و سامانه DVOR/DME فرودگاه ارومیه اشاره کرد که با حضور وزیر راه و شهرسازی و همچنین معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه افتتاح شدند. همچنین بخش‌های زیرساخت و نصب آنتن‌های فلاشینگ کاشان سامانه ILS/DME فرودگاه بین‌المللی مهرآباد به پایان رسیده و نصب تجهیزات و کامیشنینگ آن تا پایان تیرماه انجام خواهد شد و آماده وارسی پروازی و راه‌اندازی نهایی خواهد بود.

مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی ضمن اعلام برنامه‌ریزی نصب سامانه‌های ILS/DME در فرودگاه‌های ساری، اهواز، مشهد، امام خمینی و بندر عباس که با درصدهای خوبی پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌اند، خاطرنشان کرد: نصب سامانه DVOR/DME در فرودگاه‌های ابوموسی و بندرلنگه انجام شده و در مرحله کامیشنینگ و وارسی پروازی قرار دارند.

بهنام به برنامه‌های امسال اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی در حوزه سامانه‌های راداری و نظارتی نیز اشاره کرد و گفت: برای نصب رادار تقرب در سایت تنگریز استان فارس به منظور ایجاد پوشش نظارتی کامل TMA فرودگاه شیراز تا پایان سال جاری برنامه‌ریزی شده است. نتیجه آن ارتقای ایمنی فضای تقرب فرودگاه شیراز و تکمیل پوشش نظارتی جنوب و جنوب غرب کشور جهت افزایش ظرفیت ترافیک و افزایش ضریب ایمنی پروازهای عبوری از فضای کشور خواهد بود، که البته این مهم به اتمام ساختمان سایت حداکثر تا پایان مهر سال جاری بستگی دارد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای انجام مقدمات تملک زمین و احداث ساختمان به منظور جابه جایی ونصب رادار MSSR در ارتفاعات کوه شتری طبس در خراسان جنوبی جهت ارتقا و ایجاد پوشش کامل نظارتی در مرکز کشور و افزایش ضریب ایمنی پروازها خبر داد.

بهنام گفت: امسال مناقصه خرید، نصب و راه اندازی ۲۷ سامانه نظارتی ADS-B و پردازشگرهای مربوط در حال برگزاری است و برای جایگزینی سامانه اتوماسیون رادار تقرب ریتیون فرودگاه شیراز با اتوماسیون آریا برای بهره‌مندی از اطلاعات رادار مد S و ارتقای قابلیت‌های سامانه اتوماسیون مذکور برنامه‌ریزی شده است.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای ارتقای سامانه اتوماسیون رادار تقرب فرودگاه امام خمینی به منظور استفاده بهینه از تجهیزات موجود، خرید سامانه A-SMGCS برای یکی از فرودگاه‌های مشهد و یا مهرآباد، خرید یک سامانه راداری ASR برای فرودگاه مشهد و بهره‌برداری از پروژه الکترونیک استریپ در مرکز کنترل فضای کشور خبر داد.

برنامه‌های اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی در حوزه سامانه‌های ارتباطی و زیرساخت

بهنام با اشاره به اتمام نصب ۱۴ کنسول جدید و انتقال سامانه ارتباطی موجود برروی آن با استفاده از توان داخلی در ۱۴ فرودگاه کم ترافیک کشور و نیز نصب شش سامانه سوئیچینگ ارتباطی با استفاده از توان و ظرفیت داخلی در فرودگاه ‌های با ظرفیت فلاشینگ کاشان ترافیک رو به افزایش تا پایان سال، عنوان کرد: از جمله برنامه‌های امسال این اداره کل می‌توان به توسعه شبکه ATN به منظور ارتقای کیفیت ارتباطات و جلوگیری از حملات سایبری، توسعه و به روز رسانی‌ مانیتورینگ زیر ساخت MPLS و VSAT در سطح کشور به منظور ارتباطات هوانوردی و توسعه مسیرهای ارتباطی سامانه های CNS/ATM اشاره کرد.

برای دریافت خدمات در زمینه فلاشینگ نما در اراک میتوانید به لینک فوق مراجعه فرمایید.

وی همچنین از انعقاد قرارداد با یک شرکت دانش بنیان داخلی و آغاز اجرای پروژه مهم مونیتورینگ سایت‌های CNS و دستگاه‌های فلاشینگ کاشان کمک بازرسی خبر داد که فاز اول آن در سایت‌های فرودگاه بین‌المللی مهرآباد انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: با انجام این پروژه، اطلاعات تمام سایت‌های مرتبط‌ در فرودگاه مهرآباد و همچنین مرکز کنترل در دسترس خواهد بود و در فاز دوم آن تمام سایت‌های CNS کشور تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

نصب ۷۳ X-ray در فرودگاه‌های کشور

مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی همچنین در معرفی برنامه‌های این اداره کل در حوزه تجهیزات ایمنی هوانوردی از نصب و راه اندازی ۷۳ دستگاه X-ray در فرودگاه‌های کشور تا پایان سال جاری، برگزاری مناقصه خرید ۲۰ دستگاه کمک بازرسی تشخیص مواد منفجره و مواد مخدر و بالا بردن سطح بازرسی فرودگاهی و ۲۰ دستگاه WTMD به منظور نصب در فرودگاه‌های کشور، راه‌اندازی منابع اشعه دستگاه‌های X-ray و به روزرسانی ۲۰ دستگاه X-ray در فرودگاه‌های کشورخبر داد.

وی گفت: در حوزه آموزش و توسعه منابع انسانی، مصاحبه تخصصی جهت جذب ۴۹ نفر نیروی متخصص در فرودگاه‌های کشور از طریق آزمون استخدامی سازمان فلاشینگ کاشان سنجش انجام و برای برگزاری ۱۵۰ ساعت آموزش تخصصی پس از جذب نهایی آنها برنامه‌ریزی شده است.

بهنام همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های OJT به منظور ارتقای علمی و عملی کارکنان متخصص و نیز برگزاری آزمون صلاحیت شغلی پرسنل ATSEP خبر داد.

وی همچنین گفت: اجرای پروژه حفاظت ۲۹ سایت CNS که از سال ۹۸ در حال اجراست، به مراحل پایانی خود نزدیک شده که تاکنون در ۲۵ سایت به اتمام رسیده و برای چهار سایت دیگر در حال انجام است. با اتمام این پروژه، تمام سایت‌های هوانوردی CNS در سطح کشور به تجهیزات ارتینگ و Surge Protection جهت حفاظت در برابر فراتاخت‌های ولتاژی مجهز می‌شوند همچنین شما عزیزان میتواند برای مطالعه بیشتر در زمینه نحوه انواع فلاشینگ لبه پنجره کاشان به این مطلب مراجعه نمایید .

مدیر کل ارتباطات و ناوبری هوایی افزود:در حوزه فیزیک بهداشت مراحل اولیه اخذ پروانه واردات دستگاه‌های مولد پرتوهای رادیویی و ماکروویو انجام گردیده و پایش و بررسی تششعات پرتوهای غیر یون ساز سایت‌های CNS و مشخص نمودن مناطق حفاظت شده در سه ماه نخست سال در فرودگاه‌های کیش، گرگان، کلاله، ساری و ایستگاه هوانوردی درازنو بررسی و اندازه‌گیری شده و تا پایان سال فرودگاه‌های ارومیه، زاهدان، اهواز، اصفهان، زنجان، همدان، سنندج، ایلام و مشهد مورد بررسی و اندازه‌گیری تششعات غیر یون‌ساز قرار می‌گیرند.

۱۳۵۲

دیدگاه ها: (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button
Call Now Button