جزییات ورق فلاشینگ ساختمان

خانه » طراحی نمای ساختمان » جزییات ورق فلاشینگ ساختمان

جزییات ورق فلاشینگ ساختمان: در این مقاله قرار است در مورد جزییات ورق فلاشینگ ساختمان صحبت کنیم. که امروزه به طوری شاهد پیشرفت چشمگیر این صنعت در زمینه ساختمان سازی بوده این که به صورت گسترده از آن را مشاهده مینماییم. شما به راحتی میتوانید جزییات ورق فلاشینگ ساختمان را در هرساختمانی که از این تکنولوژی استفاده کرده است بیابید. از آن میتوان به عنوان یکی از بهترین محافظ های ساختمان یاد کرد. به طوری که به صورت چشمگیری از آن در مقابل انواع فرسایش و خوردگی مراقبت مینماید. و یکی از بهترین گزینه ها برای افزایش طول عمر ساختمان بوده که میتوان از آن استفاده نمود. امروزه دیگر کمتر کسی پیدا میشود که بخواهد در محیط ساختمانی با نمای قدیمی و یا بهتر بگیم فرسوده زنگی کند. به همین سبب است که میتوان از جزییات ورق فلاشینگ ساختمان به راحتی برای زیبا سازی نما استفاده نمود. و به آسودگی به آن تکیه نمود. به طوری که میتوان گفت در ساختمان بازخورد را به ترز چشمگیری افزایش داده. و حتی در خرید فروش این نوع ساختمان ها بسیار موثر بوده است.

جزییات ورق فلاشینگ ساختمان

جزییات ورق فلاشینگ ساختمان

جهت دریافت مشاوره رایگان در زمینه فلاشینگ نما میتوانید به آسانی با مراجعه به صفحه درباره ما. و یا تماس با شماره های ۴۴۴۴۳۴۰۱ و ۰۹۱۲۶۵۹۴۶۸۸ با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

جزییات ورق فلاشینگ ساختمان

به گزارش ایرنا، اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی در روستاها موجب تغیر چهره این مناطق شده و فضای مناسبی برای زندگی در این مناطق فراهم آورده است، در این ارتباط اجرای طرح هادی، ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای ساخت مسکن و بازسازی و مقاوم سازی خانه‌های روستایی از اقداماتی است که زمینه مهاجرت معکوس و بازگشت بخشی از جمعیت به روستاها را فراهم ساخته است.

یکی از جزییات ورق فلاشینگ ساختمان مهمترین دستاوردهای انقلاب ایجاد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بوده که در ۲۱ فروردین ماه سال ۵۸ و با فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی به منظور محرومیت زدایی و تامین مسکن محرومان تاسیس شد، این بنیاد در راستای اهدافی که برای آن تدوین شده احداث مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار جمعیت، اجرای طرح هادی روستایی، ساماندهی سکونت گاه‌های روستایی، تملک، تفکیک و واگذاری زمین و نیز واگذاری اسناد مالکیت واحدهای مسکونی روستایی و شهری را عهده دار است.

تهیه و اجرای طرح‌های هادی و ساخت ۹ هزار و ۴۵۸ خانه روستایی در هفت سال گذشته در استان یزد، در کنار توسعه سایر زیرساخت های مناطق روستایی، سبب شکل گیری پدیده مهاجرت معکوس به مناطق روستایی در این استان شده است.

براساس آمار موجود در سال ۱۳۵۷ و در اوایل انقلاب اسلامی ۷۰ درصد از جمعیت ایران در روستاها سکونت داشتند، اما هم اینک ۲۶ درصد از جمعیت کشور در روستاها زندگی می‌کنند، اگرچه خشکسالی‌های پیاپی و جذابیت‌های شهری باعث مهاجرت روستاییان در سال‌های گذشته به شهرها شد اما توسعه زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز ، راه ، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری، تقویت امکانات رفاهی نظیر طرح‌های هادی و نوسازی خانه‌های روستایی از تدابیر کارساز دولت بوده در ماندگاری جمعیت در روستاها و تحقق توسعه پایدار این مناطق کمک کرده است.

برای دریافت خدمات در زمینه فلاشینگ نما در اهواز میتوانید به لینک فوق مراجعه فرمایید.

دولت یازدهم و دوازدهم توجه ویژه‌ای به روستاها داشته و توسعه زیرساخت‌ها در این بخش‌ را مورد توجه قرار داده است که اختصاص افزون یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار از صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال روستایی و همچنین افزایش امکانات رفاهی در سال‌های اخیر از گام های مهم دولت در این زمینه بوده است.

استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار و ۱۸۴ روستا و آبادی دارد که بر از آنها دارای ظرفیت‌های گردشگری، صنعتی، کشاورزی و فرهنگی قابل توجی هستند و هم اکنون حدود ۱۵ درصد جمعیت استان در مناطق روستایی زندگی می کنند.

ساخت ۹ هزار و ۴۵۸ مسکن روستایی در استان یزد

مدیرکل بنیاد مسکن استان یزد با تبیین اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه مسکن روستایی گفت: از ابتدای این دولت تاکنون در استان ۹ هزار و ۴۵۸ قطعه زمین به منظور ساخت مسکن مناسب به متقاضیان روستایی واگذار و با ارائه تسهیلات ساخته شده است.

علیرضا قربانیان یکی از مهمترین فعالیت های عمرانی بنیاد مسکن در استان را اجرای طرح هادی روستایی بیان کرد و افزود: مطالعات این طرح در قالب ۵۲۹ پروژه در ۱۰۸ روستای استان اجرا شده است.

وی اضافه کرد: طرح هادی به منظور هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد زمینه برای توسعه و عمران ، ارائه تسهیلات لازم برای بهبود کیفیت مسکن روستائیان، تامین عادلانه امکانات از طریق پیش بینی زمین برای عملکردهای مختلف از قبیل مسکونی، تجاری و کشاورزی و نیز سایر نیازمندی های عمومی اجرا می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان یزد تصریح کرد: در هفت سال اخیر ۷۷۸ هکتار تملک زمین برای ساخت و ساز مسکن روستایی برای افراد فاقد مسکن در استان انجام شده است.

صدور۱۱ هزار سند روستایی در یزد در هفت سال گذشته

وی اضافه کرد: در دولت تدبیر و امید ۱۱ هزار و ۹۶۲ سند روستایی و سه هزار و ۴۹۴ سند شهری در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت در جزییات ورق فلاشینگ ساختمان استان صادر شده است که با صدور سند برای واحدهای مسکونی شهرهای کوچک و روستاها، ساماندهی و تثبیت نظام مالکیت زمین‌های روستایی، کاهش و رفع اختلافات حقوقی ، امکان بهره گیری از تسهیلات بانکی ، کمک به توسعه روستایی و فراهم کردن بستر قانونی برای استفاده از خدمات در این مناطق فراهم شده است.

این مسوول خاطرنشان کرد: در این دولت چهار هزار و ۶۲۱ واحد مسکن روستایی با دریافت تسهیلات ارزان قیمت ، در قالب طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی نوسازی و مقاوم سازی شد که برای این واحدها از ۲۵۰ تا ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.

قربانیان تصریح کرد: همچنین ۵۹۸ واحد مسکونی با ارائه تسهیلات قرض الحسنه تعمیر و تکمیل شده که میزان پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای ساخت مسکن روستایی را به طور میانگین برای هر واحد مسکونی ۲۰ تا ۶۰ میلیون ریال بوده است.

وی اضافه کرد: برای واحدهای نیمه تمام مسکن روستایی ۵۷۳ فقره تسهیلات جزییات ورق فلاشینگ ساختمان بلاعوض در دولت یازدهم و دوازدهم پرداخت شد که این تسهیلات از ۲۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال بوده و ساخت مسکن شهری نیز در دولت تدبیر و امید رونق گرفت که در این مدت یکهزار و ۴۳۸ واحد با تسهیلات ارزان قیمت ساخته شده است.

یکی از روستاییان شهرستان مهریز در گفت و گو با ایرنا گفت: جزییات ورق فلاشینگ ساختمان در دولت تدبیر و امید تلاش های زیادی در زمینه توسعه های زیر ساخت های روستایی انجام شده که این اقدامات بستر را برای ماندگاری روستاییان در این مناطق فراهم کرده است.

حسین دهقانی افزود: اجرای طرح هادی، سند دار شدن زمین های روستایی و ساخت مسکن ارزان قیمت علاوه بر بهبود کیفیت زندگی در مناطق روستایی بخشی از مشکلات کشاورزان در زمینه نداشتن سند برای دریافت وام های مختلف کشاورزی را رفع کرده است.

وی خاطرنشان کرد: ساخت مسکن ارزان قیمت در روستاهای موجب شده برخی از روستاییانی که به شهرها مهاجرت کرده اند دوباره به روستا باز گردند، زیرا توان صاحب خانه شدن در شهرها را ندارد و هم اکنون شرایط بهتری در روستاها در این زمینه ایجاد شده است.

یکی از روستائیان فراغه شهرستان ابرکوه نیز در این خصوص به ایرنا گفت: با وجود آنکه فعالیت اقتصادی من کشاورزی است و منبع درآمد دیگری ندارم ، اما سال ها قبل به دلیل کمبود برخی امکانات رفاهی در روستا خانواده ام را به ابرکوه بردم و در آنجا خانه ای اجاره کردم.

محمدرضا نوروزی ادامه داد: حدود ۱۰ سالی خانواده ام در ابرکوه سکونت داشتند ولی در سال های اخیر با توجه به اقداماتی که در زمینه عمران روستایی و توسعه زیرساخت ها صورت گرفته با ایجاد خانه ای مناسب در روستا، خانواده را دوباره به این فراغه منتقل کردم و خانواده ام نیز نسبت به بازگشت به روستا رضایت دارند.

توسعه روستایی علاوه بر بهبود شرایط زندگی بخشی از قشر کم درآمد جامعه و خودکفایی آنان در جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها و توسعه کلان کشور شود تاثیر مستقیم دارد و این موضوعی است که در سال های اخیر کانون برنامه های دولت در مناطق روستایی بوده است همچنین شما عزیزان میتواند برای مطالعه بیشتر در زمینه قیمت مجری فلاشینگ نما بندرعباس به این مطلب مراجعه نمایید .

استان یزد ۱۰ شهرستان، ۲۴ شهر، ۲۱ بخش، ۴۳ دهستان و ۹۶۳ روتا دارد.

دیدگاه ها: (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button
Call Now Button